Zoek
Sluit dit zoekvak.

Frans Bauer gaat met BN’ers kamperen in Frankrijk

Frans Bauer gaat kamperen in Frankrijk. In Vive La Frans, het officieuze vervolg op Bauers Zigeunernacht, ontvangen Frans en zijn broer Dorus BN’ers.

Frans Bauer gaat binnenkort kamperen in Frankrijk voor een nieuw programma. In Vive La Frans, het officieuze vervolg op Bauers Zigeunernacht, ontvangen Bauer en zijn broer Dorus iedere aflevering een andere bekende gast. Vive La Frans wordt vanaf eind augustus uitgezonden, liet de TROS dinsdag weten.

Frans en Dorus trekken voor Vive La Frans met een vouwwagen naar Zuid-Frankrijk. De broers gaan volgens de TROS ‘lekker terug naar de basis van het kamperen’ en ‘wentelen zich in het ouderwetse Franse leven van kaas, alpinopet en rode wijn’. “Een beetje brocante en een tikkie o la, la”, belooft de omroep.

Welke BN’ers dit keer met de broers Bauer op vakantie gaan, is nog niet bekend. Onder meer Erik van der Hoff, Ali B en Ellen ten Damme sliepen vorig seizoen in Hongarije in een woonwagen voor Bauers Zigeunernacht. Toen ging de Brabantse volkszanger terug naar zijn zigeunerroots.

[NOVUM]