Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gigi Ravelli geniet van vrijgezellenbestaan

Gigi Ravelli heeft geen enkel probleem met haar bestaan als vrijgezel. “Ik vind het heel fijn om even tijd voor mezelf te hebben”, vertelde de 30-jarige actrice

Gigi Ravelli heeft geen enkel probleem met haar bestaan als vrijgezel. De 30-jarige actrice en haar vriend Rick Bischoff van Heemskerck gingen vorige maand uit elkaar. “Ik vind het heel fijn om even tijd voor mezelf te hebben”, vertelde Gigi aan RTL Boulevard.

Begin deze maand zei Gigi dat zij en Rick het ‘even rustig aan doen’. Nu laat ze blijken dat haar relatie echt is gestrand. “We hebben besloten dat het niet meer werkte”, legt de Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice uit.

Toch sluit Ravelli niet uit dat het ooit weer goed komt. “We hebben het nog steeds heel fijn en heel gezellig samen. Wie weet komt het ooit nog goed.”

[NOVUM]