Search
Close this search box.

Glossy-lezeressen vinden Vlaamse acteur Talpe sexy

Louis Talpe is de meest sexy man van Nederland. De Vlaming, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, kreeg de meeste stemmen van lezeressen van het blad Glossy.

Louis Talpe is de meest sexy man van Nederland. De Vlaming, bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, kreeg althans de meeste stemmen van lezeressen van het blad Glossy. Talpe, die woensdag 32 jaar wordt, is sinds eind vorig jaar columnist van het glamourtijdschrift.

“Van tevoren had ik de genomineerdenlijst bekeken en zag ik dat daar een aantal zeer knappe mannen tussen zat”, reageerde Talpe op zijn nieuwe titel. De Vlaming liet onder meer Humberto Tan, Jort Kelder, Victor Reinier en Sergio Herman achter zich. “Ik vind het een grote eer dat er zo vaak op mij is gestemd”, zei Talpe, die zijn verkiezing ‘een grote verrassing’ noemt.

Talpe, de enige Belg die genomineerd was, neemt de titel meest sexy man van Nederland over van Jan Kooijman. In totaal werden meer dan 25 duizend stemmen uitgebracht op de honderd genomineerde mannen. De Glossy Sexy man Verkiezing komt voort uit een rubriek in het blad, waarin een bekende man zich het hemd van het lijf laat vragen.

[NOVUM]