Zoek
Sluit dit zoekvak.

Janneke Willemse vond zichzelf ’te stijfjes’

Janneke Willemse is niet geheel tevreden over haar eerste optreden als presentatrice van WNL Op Zondag. “Het was iets te stijfjes”, laat ze weten.

Janneke Willemse is niet geheel tevreden over haar eerste optreden als presentatrice van WNL Op Zondag. “Het was iets te stijfjes”, laat ze weten aan website The Post Online. “Volgende keer beter.”

Willemse, die Eva Jinek vervangt, was naar eigen zeggen zenuwachtiger dan verwacht. “Je moet ineens live, dat is toch anders.” De blondine was blij dat Charles Groenhuijsen haar bijstond. “Soms dacht ik: nou hop Charles, ga jij nog maar even door. Niet uit een panisch moment ofzo.”

Afgelopen week werd bekend dat Eva Jinek, die in juli aan de slag gaat voor de KRO, per direct stopte met de presentatie van haar zondagochtendprogramma. “Heerlijk, wij draaien ons nog even lekker om”, twitterde Jineks vriend Freek Vonk zondagmorgen.

[NOVUM]