Search
Close this search box.

Mark Owen maakt filmdebuut als kerstelf

Take That-zanger Mark Owen zet zijn eerste schreden in de filmwereld.”Ik ga een van de hulpjes van de Kerstman spelen in een kerstfilm”, zegt hij tegen The Sun.

Take That-zanger Mark Owen zet zijn eerste schreden in de filmwereld. “Ik weet niet of ik het al echt mag zeggen, maar ik ga een van de hulpjes van de Kerstman spelen in een kerstfilm”, verklapt de zanger aan de Britse krant The Sun.

Owen heeft naar eigen zeggen een kleine rol in de film. “Ik geloof dat ik één zin heb.” De zanger werd in eerste instantie gevraagd om een liedje te schrijven voor de film. “Ik zei dat ik wel een liedje wilde schrijven, als ik een klein rolletje kreeg.”

Hij voegt eraan toe dat zijn personage verantwoordelijk is voor het schoonmaken van de rendieren. “Die jongen uit The Hobbit – die nieuwe – Martin Freeman, ik geloof dat hij er ook in zit”, vertelt de 41-jarige Owen.

Hoewel Owen geen titel geeft, gaat het vermoedelijk om de Britse animatiefilm Saving Santa met Freeman als onderdanige stalelf die ontdekt de enige te zijn die de Kerstman kan helpen. De film moet deze kerst in de Britse bioscopen draaien.

De Britse zanger heeft de rol vooral geregeld om indruk te maken op zijn kinderen. “Mijn zoontje houdt van Star Wars: The Clone Wars, dus dat is de echte droom.”

[NOVUM]