Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slot Twilight-saga kanshebber Teen Choice Awards

De laatste film in de Twilight-filmreeks maakt kans op zeven Teen Choice Awards. The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 is daarmee de grote kanshebber.

De laatste film in de Twilight-filmreeks maakt kans op zeven Teen Choice Awards. Het eind vorig jaar verschenen The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 is daarmee de grote kanshebber tijdens de uitreiking van de prijzen, gebaseerd op stemmen van het jonge publiek.

De vampierfilm gaat onder meer op voor de titel beste sciencefiction- of fantasyfilm. Twilight-hoofdrolspelers Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn bovendien genomineerd in de categorieën beste acteur en beste actrice in een sciencefiction- of fantasyfilm.

In de tv-categorieën strijden onder meer The Big Bang Theory, Glee en Modern Family om de titel beste comedyserie. Series als Family Guy en The Simpsons doen dat in de categorie beste animatieserie. De van oorsprong Nederlandse talentenjacht The Voice is genomineerd voor beste realityshow.

De strijd om de titel beste zanger gaat tussen onder anderen Justin Bieber, Bruno Mars en Justin Timberlake. Bij de vrouwen gaat die tussen Selena Gomez, Demi Lovato, Pink, Rihanna en Taylor Swift.

De Teen Choice Awards worden uitgereikt op 11 augustus. Binnenkort worden meer nominaties bekendgemaakt.

[NOVUM]