Search
Close this search box.

Maroon 5 stelt Europese tournee uit

Maroon 5 heeft zijn Europese tournee uitgesteld. Het concert dat de Amerikaanse band op 3 juli zou geven in Amsterdam, is daarom uitgesteld tot 20 januari.

Maroon 5 heeft zijn Europese tournee uitgesteld. Het concert dat de Amerikaanse band op woensdag 3 juli zou geven in Amsterdam, wordt daarom pas maandag 20 januari gehouden. Dat maakte de band maandag bekend.

Maroon 5 haalt voorlopig een streep door de toerplannen vanwege ‘onvoorziene problemen in het schema’, liet concertorganisator Mojo weten. Kaartjes voor het concert van 3 juli blijven geldig voor de nieuwe datum.

“Het spijt ons echt voor het ongemak dat we onze fans bezorgen”, reageert frontman Adam Levine op het nieuws over de uitgestelde tournee. “Ik beloof dat we in januari een memorabele show neerzetten. We kunnen niet wachten om in Amsterdam te spelen.”

Vanwege de veranderde plannen heeft Maroon 5 een nieuw voorprogramma moeten regelen. Neon Trees kan niet meer met de band toeren, in plaats daarvan warmt Robin Thicke in januari het publiek op.

[NOVUM]