Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politie vindt geen bewijs voor aanranding Bynes

Amanda Bynes is bij haar arrestatie niet aangerand door een agent. De actrice beschuldigde de politie van aanranding, waarna een intern onderzoek werd ingesteld

Amanda Bynes is bij haar arrestatie donderdag niet aangerand door een agent. De ontspoorde actrice beschuldigde de politie van New York van aanranding, waarna een intern onderzoek werd ingesteld. Daaruit is niets gebleken, laat de New Yorkse politie weten aan verschillende Amerikaanse media. “Een geloofwaardige ooggetuige heeft verklaard dat mevrouw Bynes door niemand op verkeerde wijze is behandeld.”

Bynes werd donderdag gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Een van haar buren zou de politie hebben ingeseind nadat de 27-jarige actrice marihuana rookte in de lobby van haar appartementencomplex. Agenten brachten Bynes naar een ziekenhuis, waar ze psychisch werd onderzocht. Toen de actrice weer thuis was, ging ze via Twitter los over haar arrestatie.

“Je kunt niet illegaal mijn appartement binnenvallen en me dan zonder reden op een psychiatrische afdeling zetten”, tierde Bynes, die beweert dat ze slim genoeg is om op de hoogte van haar rechten te zijn. Over de ‘aanranding’ twitterde Bynes dat een agent haar ‘vagina had geslagen’.

Amanda Bynes brak als tiener door met tv-shows als Figure It Out en All That. Later speelde ze in films als Hairspray en Easy A. In 2010 kondigde Bynes haar pensioen aan, al een paar weken later kwam ze terug op dat besluit. Bynes komt geregeld in het nieuws vanwege aanvaringen met justitie en bizarre tweets.

[NOVUM]