Zoek
Sluit dit zoekvak.

Shakira stopt als coach van The Voice

Shakira keert niet terug in het vijfde seizoen van The Voice. De 36-jarige zangeres is momenteel eerst te zien als coach in de talentenjacht.

Shakira keert niet terug in het vijfde seizoen van de Amerikaanse versie van The Voice. De 36-jarige zangeres is momenteel in de Verenigde Staten voor het eerst te zien als coach in de talentenjacht, maar laat het bij een seizoen.

Shakira laat aan het Amerikaanse entertainmentprogramma Access Hollywood weten dat ze meer tijd met haar gezin wil doorbrengen. “Ik moet terug naar mijn kind, om hem liefde en tijd te geven”, vertelt de zangeres, die vier maanden geleden beviel van haar eerste kind. “Ook moet ik tijd besteden aan het nieuwe album waar ik aan werk.”

De Colombiaanse zangeres sluit niet uit dat ze ooit nog een keer op de draaiende stoel plaatsneemt om talenten te coachen. “Je weet het nooit, misschien in de toekomst.”

Christina Aguilera neemt volgens geruchten de plek weer in van Shakira. Aguilera was de eerste drie seizoenen te zien in The Voice, maar sloeg het vierde seizoen over vanwege haar drukke schema. Ook Usher, Blake Shelton en Adam Levine zijn momenteel te zien in het tv-programma, dat oorspronkelijk is bedacht door John de Mol.

[NOVUM]