Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sterren onder de indruk van verhaal Angelina Jolie

Angelina Jolie krijgt alle lof voor haar verhaal over haar borstamputatie. “Zo dapper”, vindt Sheryl Crow. “Wat een stoere vrouw”, twitterde Claudia de Breij.

Angelina Jolie krijgt alle lof voor haar openhartige verhaal over haar borstamputatie. De actrice en regisseuse lichtte haar keuze voor een preventieve amputatie dinsdag toe in een opiniestuk in The New York Times. Het duurde niet lang voordat ze trending topic op Twitter was.

Sterren roemen Jolies moed en openheid. “Ik prijs Angelina Jolie voor haar moed en bedachtzaamheid in het delen van haar verhaal. Zo dapper”, reageerde zangeres Sheryl Crow, zie zelf borstkanker had. Ook presentatrice Giuliana Rancic moest onder het mes vanwege de ziekte. Zij zegt trots te zijn op Jolie omdat ze vrouwen iets bijbrengt.

Ook BN’ers reageren op Jolies verhaal. “Wat een stoere vrouw. Opmerkelijk verhaal van Angelina Jolie over haar borsten”, twitterde Claudia de Breij. “Heel knap dat ze het zo bespreekbaar maakt. Respect!”, vindt Kim Kötter.

[NOVUM]