Search
Close this search box.

Zach Braff ritselt Kate Hudson voor komedie

Kate Hudson gaat de vrouw van Zach Braff spelen in zijn komedie Wish I Was Here. Braff schreef het scenario met zijn broer en tekent voor de regie.

Kate Hudson gaat de vrouw van Zach Braff spelen in zijn komedie Wish I Was Here. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline. Braff schreef het scenario met zijn broer en regisseert de film. Hij wist de twee miljoen dollar voor het project binnen drie dagen rond te krijgen via crowdfunding. De teller staat nu op 2,6 miljoen dollar.

De 38-jarige Braff speelt Aiden, een 35-jarige acteur die zijn leven niet op orde heeft. Zijn vrouw en hij komen nauwelijks rond en Aiden slijt zijn dagen met dagdromen over het leven als de actiefiguur die hij in zijn jeugd graag wilde zijn. De 34-jarige Hudson is bekend van haar rollen in komedies als Bride Wars en How To Lose a Guy In 10 Days. Braff is bekend door zijn rol als Dr. John Dorian in de komedieserie Scrubs. Hij debuteerde in 2004 als regisseur met Garden State. Wish I Was Here is zijn tweede regieproject.

[NOVUM]