Search
Close this search box.

Liam Hemsworth in straaljagerfilm Aurora Rising

Liam Hemsworth speelt in Aurora Rising straaljagerpiloot. Temidden van een internationaal conflict moet hij een nieuwe straaljager helpen ontwerpen.

Liam Hemsworth heeft de hoofdrol te pakken in de actiefilm Aurora Rising. Hij speelt een Californische surfer die een straaljagerpiloot wordt. Na een misgelopen missie wordt hij gerekruteerd om een nieuwe generatie straaljagers te helpen ontwerpen. Maar dan breekt een internationaal conflict uit. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter.

De 23-jarige Hemsworth was heel even te zien in de actiefilm The Expendables 2 maar is vooral bekend van zijn rol in The Hunger Games. Het tweede deel, Catching Fire, verschijnt in november.

Toch heeft Hemsworth na The Expendables 2 blijkbaar nog geen genoeg van stoere films met oude knarren. Vanaf 19 september is hij namelijk naast Harrison Ford en Gary Oldman te zien in Paranoia, waarin hij een jonge werknemer speelt die in een gigantische multinational de mentor van zijn baas moet bespioneren.

[NOVUM]