Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ali B uitgeroepen tot Papa met Flair

Ali B mag zich dit jaar de meest bijzondere vader van Nederland noemen. De rapper is door tijdschrift Flair uitgeroepen tot Papa met Flair.

Ali B mag zich dit jaar de meest bijzondere vader van Nederland noemen. De rapper is door tijdschrift Flair uitgeroepen tot Papa met Flair, waarmee hij in de voetsporen treedt van Guus Meeuwis.

“Ik vind deze award mooi”, reageert de 31-jarige rapper, die een 3-jarige en een 1-jarige zoon heeft, in een verklaring. “Het klopt wel dat ik heel goed ben met kinderen. Misschien omdat ik zelf een beetje een groot kind ben.” Ali vindt het positief dat de award bestaat. “Het is belangrijk dat vaders betrokken zijn bij de opvoeding. Ik klink een beetje Ali Ideali zo he?”

De rapper zegt het vaderschap uiterst serieus te nemen. “Als vader liggen mijn ambities torenhoog. Ik wil de beste vader zijn die er is. Ik heb een goede band met mijn kinderen. Mijn oudste, Amin, is misschien net iets gekker op mij dan de jongste. Bij Omar ben ik nog volop aan het ontdekken wat er allemaal in dat koppie omgaat.”

Dat zijn kroost af en toe eigenzinnig is, verbaast Ali niet. “Ik was ook altijd ondeugend en stout, deed dingen die eigenlijk niet horen. Dus het is niet gek dat mijn zoons dat ook doen. Voor hun moeder is dat misschien nog wel het vermoeiendst. Die woont met drie kinderen in huis.”

[NOVUM]