Search
Close this search box.

Lauryn Hill villa uit na ruzie met huisbazen

Lauryn Hill geeft zich gewonnen in de strijd tegen haar huisbazen. Hill, die door de verhuurders werd aangeklaagd, heeft toegezegd haar villa te zullen verlaten

Lauryn Hill geeft zich gewonnen in de strijd tegen haar huisbazen. De zangeres, die door de verhuurders werd aangeklaagd omdat ze haar huur van maart niet had betaald, heeft toegezegd haar villa te zullen verlaten.

De 38-jarige Hill heeft ook afgesproken zevenduizend dollar aan achterstallige huur over te maken, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Afgelopen vrijdag zou ze de woning uit hebben gemoeten. Of ze ook daadwerkelijk weg is, is niet duidelijk.

Hill heeft niet alleen problemen met haar woning. Begin vorige maand werd ze tot drie maanden celstraf veroordeeld wegens belastingontduiking. Ook moet ze een boete betalen en komt ze onder huisarrest na haar tijd achter tralies.

[NOVUM]