Search
Close this search box.

André Rieu wint nipt van X Factor

De talenten van X Factor hebben het af moeten leggen tegen André Rieu. De violist trok met zijn concertregistratie net iets meer kijkers dan de talentenjacht.

De talenten van X Factor hebben het vrijdagavond af moeten leggen tegen André Rieu. De Limburgse violist trok met zijn concertregistratie net iets meer kijkers dan de talentenjacht, blijkt zaterdag uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Voor Rieu bleven 1,28 miljoen Nederlanders thuis, op X Factor stemden 1,23 miljoen kijkers af.

Beide shows horen bij de vijf best bekeken programma’s van de vrijdagavond. Alleen het achtuurjournaal en Goede Tijden, Slechte Tijden trokken meer kijkers. Naar het journaal keken 1,45 miljoen mensen en het wel en wee in Meerdijk werd gevolgd door 1,44 kijkers.

X Factor, dat vrijdagavond aan de liveshows begon, valt net buiten de top drie. Knevel en Van den Brink maken de top vijf compleet met 1,12 miljoen kijkers.

[NOVUM]