Search
Close this search box.

Boer Henk en zijn Fiona dromen van bruiloft

Boer Zoekt Vrouw-koppel Henk en Fiona droomt van een huwelijk en gezin. “Dat het zo goed zou uitpakken, had ik nooit gedacht”, vertelt de 26-jarige boer.

Boer Zoekt Vrouw-koppel Henk en Fiona droomt van een huwelijk en gezin. “Dat het zo goed zou uitpakken, had ik nooit gedacht”, doet de 26-jarige boer uit de doeken in het AD.

Ondanks de grote dromen maakt Henk nog niet te veel toekomstplannen. “Ik leef veel meer van dag tot dag”, vertelt de melkboer, die een paar jaar geleden zijn toenmalige vriendin verloor bij een auto-ongeluk. “Ik stel wel doelen in het leven, maar zie vanzelf wel wanneer de tijd daar rijp voor is. Ik ben dankbaar voor elke dag.”

Ook een huwelijk en kinderen komen als de tijd er rijp voor is. “En als het ons gegund is.” De stap om te gaan samenwonen zette het stel al snel na de uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw. “Ik zie haar steeds blijer worden, ze bloeit helemaal op van het leven hier”, vertelt Henk over zijn geliefde. “Ze is helemaal op haar plek.”

De boer vindt zijn vriendin ‘zoveel meer dan alleen maar een leuk meisje’. “Door Fiona besef ik steeds meer hoe belangrijk het is om in een familiebedrijf een partner te hebben waar je volledig op kunt rekenen.”

[NOVUM]