Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brad Pitt gaat stinken van actiefilms

Het spelen in actiefilms gaat volgens Brad Pitt niet altijd over rozen. “Het ruikt niet altijd even lekker tussen duizend figuranten, ikzelf ook niet trouwens.”

Het spelen in actiefilms gaat volgens Brad Pitt niet altijd over rozen. “Het ruikt niet altijd even lekker tussen duizend figuranten, ikzelf ook niet trouwens”, zei de acteur op de rode loper van zijn nieuwe actiefilm World War Z tegen entertainmentzender E! “Maar het is heel leuk om te doen.”

Ondanks de stank van hardwerkende collega’s, kan de 49-jarige Pitt het werken aan actiefilms wel waarderen. “Het is iets anders, iets leuks en iets groots”, gaat de Hollywoodster verder. “En je krijgt prachtige reacties van het publiek.”

Pitt is later dit jaar te zien in World War Z, waarin hij een personage speelt dat de aarde moet redden van moordlustige zombies. De acteur stelt zijn fans gerust: hij is bij het maken van de film niet gewond geraakt.

[NOVUM]