Search
Close this search box.

Lagerfeld vindt dat sneer naar Adele goed uitpakte

Karl Lagerfeld noemt zijn opmerking over Adeles gewicht ‘niet zo slecht’. “Nadien viel die mooie meid acht kilo af, dus volgens mij was het niet zo slecht.”

Karl Lagerfeld noemt zijn opmerking over Adeles gewicht ‘niet zo slecht’. “Nadien viel die mooie meid acht kilo af, dus volgens mij was het niet zo slecht”, vertelt de modeontwerper in een interview met CNN.

“Ik heb nooit gezegd dat ze dik was”, verdedigt Lagerfeld zich. “Ik zei dat ze een beetje vol was. Een beetje vol is niet dik.” Lagerfeld kwam vorig jaar onder vuur te liggen nadat hij Adele te dik noemde. Later nuanceerde de 77-jarige Chanel-ontwerper zijn uitspraak en beweerde hij dat die uit zijn verband was gerukt.

Nadat Lagerfeld Adele bekritiseerde, haalde hij ook uit naar Pippa Middleton. De Duitse ontwerper zei niet warm te worden van het gezicht van Kates jongere zus. “Ik vind haar gezicht niks, ze zou alleen haar achterkant moeten laten zien”, zei de ontwerper vorig jaar zomer. Achter die uitspraak staat Lagerfeld nog steeds. “Ik vind haar zus knapper.”

[NOVUM]