Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fajah Lourens heeft ruzie met de weegschaal

Het lukt Fajah Lourens maar niet om op gewicht te komen. “Het hele proces gaat zo langzaam dat de moed me soms echt in de schoenen zakt”, bekent ze.

Het lukt Fajah Lourens maar niet om op gewicht te komen. “Het hele proces gaat zo langzaam dat de moed me soms echt in de schoenen zakt”, bekent ze op Instagram.

De 31-jarige Lourens denkt dat haar lichaam nog steeds in de war is vanwege haar deelname aan Expeditie Robinson, waarvoor ze vorig jaar naar Maleisië vertrok. “Mijn lichaam heeft gewoon meer last van Expeditie Robinson als ik had verwacht en wil alle vetten vasthouden.”

Opgeven is volgens Fajah, die naar eigen zeggen nauwelijks alcohol drinkt, gezond eet en veel sport, geen optie. “Ik heb een doel en dat ga ik bereiken, ook al snappen veel mensen niet wat het probleem is.”

[NOVUM]