Search
Close this search box.

Scheiding Kardashian en Humphries eindelijk rond

Kim Kardashian en Kris Humphries zijn eindelijk officieel gescheiden. Het gerechtshof in Los Angeles heeft formeel een einde gemaakt aan het huwelijk.

Kim Kardashian en Kris Humphries zijn eindelijk officieel gescheiden. Het gerechtshof in Los Angeles heeft maandag formeel een einde gemaakt aan het huwelijk, dat slechts 72 dagen duurde. Dat schrijft het Amerikaanse blad People.

De realityster, die een kind verwacht van rapper Kanye West, trof in april een schikking met haar ex, nadat de twee maandenlang met elkaar in de clinch hadden gelegen. Details werden niet naar buiten gebracht. Kardashian en Humphries zetten eind 2011 een punt achter hun huwelijk.

De 32-jarige Kim is volgende maand uitgerekend. Zij en West verwachten een dochter.

[NOVUM]