Zoek
Sluit dit zoekvak.

Justin Bieber gaat de ruimte in

Ook Justin Bieber laat zich de ruimte in schieten. Het idool is net als Angelina Jolie en Russell Brand van plan een vlucht te maken met de Virgin Galactic.

Ook Justin Bieber laat zich de ruimte in schieten. Het tieneridool is net als Angelina Jolie, Russell Brand en Ashton Kutcher van plan een vlucht te maken met de Virgin Galactic. Dat verklapte Richard Branson, oprichter van de Virgin Group, op Twitter.

“Geweldig om te horen dat Justin Bieber en Scooter Braun zich aansluiten bij de aanstaande astronauten”, twitterde Branson over Bieber en zijn manager. “Ik zie jullie daar.” Wanneer Bieber zich met zijn manager tussen de sterren begeeft, is niet duidelijk. Virgin is nog bezig met testvluchten.

Ook Nederlandse sterren maken zich op voor een ruimtereis. Armin van Buuren, Doutzen Kroes en Erica Terpstra reizen per raket. Zij kiezen echter niet voor Virgin, maar gaan in zee met organisator Space Expedition Curaçao. De bedoeling is dat ze volgend jaar de aarde even verlaten.

[NOVUM]