Gandolfini geeft grootste deel vermogen aan kroost

James Gandolfini laat het grootste deel van zijn vermogen, dat zo’n 70 miljoen dollar telt, na aan zijn zoon en dochter. Ook gaan er miljoenen naar zijn weduwe.

James Gandolfini laat het grootste deel van zijn vermogen, dat zo’n 70 miljoen dollar telt, na aan zijn zoon en dochter. Daarnaast gaan er miljoenen naar zijn weduwe en enkele familieleden. De Sopranos-acteur stierf twee weken geleden tijdens een vakantie in Italië op 51-jarige leeftijd.

Gandolfini’s 13-jarige zoon Michael krijgt het merendeel van het geld via een fonds waar hij op zijn 21e bij kan. Gandolfini’s eigendommen in Italië gaan ook naar zijn kinderen, schrijft de Amerikaanse krant New York Post op basis van rechtbankdocumenten.

“Ik hoop en wens dat ze de eerder genoemde eigendommen zo lang mogelijk in de familie houden”, stelde Gandolfini in zijn testament, dat hij in december ondertekende. De acteur trouwde in 2008 met Deborah Lin, met wie hij in oktober dochter Liliana kreeg. Zoon Michael werd geboren uit een eerder huwelijk.

[NOVUM]