Sabia: Sylvie ging vreemd bij het leven

Sylvie Meis heeft Rafael van der Vaart aan de lopende band bedrogen. Dat beweert althans haar voormalige beste vriendin Sabia Boulahrouz, die nu met Rafael is.

Sylvie Meis heeft Rafael van der Vaart aan de lopende band bedrogen. Dat beweert althans haar voormalige beste vriendin Sabia Boulahrouz, die inmiddels zelf een relatie heeft met Sylvies ex Rafael.

“Ik heb haar vaak een alibi verschaft, ik heb alles meegemaakt”, vertelt Sabia volgens verschillende Duitse media in de boulevardkrant Bild. “De lijst van haar affaires is lang. Een piloot, een bodyguard, zelfs een danser uit het programma Let’s Dance, horen bij de mannen met wie Sylvie aanpapte.”

Volgens Sabia wond Sylvie de ene na de andere man om haar vinger. De ex van Boulahrouz, die werd geboren als Sabia Engizek, zegt dat Sylvie heeft geprobeerd om Rafael ook een affaire in de schoenen te schuiven, zodat mensen zouden denken dat ook haar man vreemdging. Ze zou een vrouw zelfs geld hebben geboden om met Rafael uit te gaan.

Sabia zegt dat ze bewijs heeft dat haar verhaal ondersteunt. Uit respect voor familie en vrienden heeft ze lange tijd haar mond gehouden. Maar nu schaamt ze zich dat ze een rol speelde in het verhaal.

Rafael en Sylvie maakten begin dit jaar bekend dat ze gingen scheiden. Ze gaven elkaar in 2005 het jawoord en hebben samen een zoon. Sabia spreekt tegen dat zij de reden is van de breuk, en zegt dat Rafael en zij pas na de bekendmaking van de scheiding een relatie kregen.

[NOVUM]