‘Seth MacFarlane heeft relatie met Alexis Knapp’

Seth MacFarlane is verliefd op Alexis Knapp. “Het is al een tijdje aan de gang”, vertelt een bron aan entertainmentzender E! “De relatie is erg ongedwongen.”

Seth MacFarlane is verliefd op Alexis Knapp. “Het is al een tijdje aan de gang”, vertelt een bron aan entertainmentzender E! “De relatie is erg ongedwongen, maar ze gaan veel met elkaar om en hij heeft het leuk met haar.”

De 39-jarige bedenker van de animatieserie Family Guy kent de actrice sinds drie jaar. “Het afgelopen jaar zijn ze naar elkaar toe gegroeid”, vertelt de bron. “Ze hebben altijd een bepaalde chemie gehad.”

MacFarlane was eerder samen met Game of Thrones-actrice Emilia Clarke, in maart gingen ze uit elkaar. De 24-jarige Knapp, onder meer bekend van de film Pitch Perfect, heeft een 2-jarige dochter met haar ex Ryan Phillippe.

[NOVUM]