Tom Odell trapt Lowlands af in volle tent

Tom Odell was een van de eerste artiesten die vrijdagmiddag Lowlands aftrapte. De singer-songwriter begon in een volle tent met het nummer Grow Old with Me.

Tom Odell was een van de eerste artiesten die vrijdagmiddag Lowlands aftrapte. De 22-jarige Britse singer-songwriter, onder meer bekend van de hit Another Love, begon in een volle tent met het nummer Grow Old with Me.

Tijdens het optreden van Odell in de Alphatent stonden nog twee artiesten op het podium van het festival in Biddinghuizen. Tim Vantol begon rond 13.30 uur in de Lima en Traumahelikopter trapte af op het podium X-Ray.

Ook artiesten als Biffy Clyro, Dolf Jansen en De Jeugd van Tegenwoordig staan vrijdag op het podium van Lowlands. Zaterdag en zondag staan nog onder anderen The Opposites, The Lumineers, Editors, Nick Cave en Franz Ferdinand op het programma.

[NOVUM]