3JS ontvangen eerste exemplaar nieuwe CD van Daniël Dekker

Het vijfde studioalbum van 3JS ‘Dichter Bij De Horizon’ gaat morgen in release. Donderdagmiddag kregen de mannen het eerste exemplaar uit handen van Radio 2 Tros deejay Daniël Dekker. In de Wisseloord studio’s in Hilversum presenteerden zij hun nieuwe album aan de pers.

Donderdagmiddag krijgen de fans een uniek voorproefje van het album middels een live gestreamd ‘Dichter bij de Horizon’-concert. Het concert vindt tevens plaats in Wisseloord en is vanaf 21.30 uur live te bekijken op www.3js.tv.

‘Dichter Bij De Horizon’ is het eerste album in de nieuwe bezetting met Jan, de zoon van Jaap de Witte, als opvolger van zijn vader. 2013 is tot nu toe een fantastisch jaar voor 3JS. Na een zeer succesvolle theater-tournee ‘Bronnen’,  een gastoptreden tijdens de uitverkochte Toppers -concerten in de Arena, de spectaculaire Caprera concerten, de Top 10 notering voor ‘Totzoverder…het beste van 3JS’ en twee hitsingles ‘Bijzonder’ en ‘Zo Mooi Als Jij’, komen de heren met het nieuwe studio-album. Voor ‘Dichter Bij De Horizon’ is de stijl ten opzichte van het laatste album ‘4 Elementen’ meer up-tempo met toegankelijkere klankkleur.

‘Dichter Bij De Horizon’ bestaat uit 12 tracks, waaronder de singles ‘Til Me Op’ en ‘Verdwaald’ en een duet met de Vlaamse zanger Bart Herman.  Het album gaat vrijdag zowel digitaal als fysiek in release. [Radiowereld.NL]