‘Charlie Sheen-ex Richards mishandelt kinderen’

Charlie Sheens ex Denise Richards heeft de zoontjes van de acteur mishandeld. Dat beweert althans Brooke Mueller, de moeder van de tweeling.

Charlie Sheens ex Denise Richards heeft de zoontjes van de acteur mishandeld. Dat beweert althans Brooke Mueller, de moeder van de tweeling. De mishandeling zou hebben plaatsgevonden toen Richards eerder dit jaar voor de jongetjes zorgde, vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Richards ontkent de mishandeling.

Muellers huis is volgens Brooke geen veilige omgeving voor de tweeling. Ook de eigen kinderen van Richards zouden volgens Mueller gevaar lopen door haar losse handjes. Richards, die tussen 2002 en 2006 met Sheen getrouwd was, kreeg twee dochters en adopteerde in 2011 een dochter.

De 42-jarige actrice nam de 4-jarige jongetjes eerder dit jaar in huis nadat de kinderen uit huis werden geplaatst. Brooke kampt al jaren met een drugsverslaving en probeerde meerdere malen af te kicken. Sinds begin deze maand heeft de broer van Brooke de voogdij over de tweeling.

De 36-jarige Mueller en de 48-jarige Sheen waren van 2008 tot 2011 met elkaar getrouwd. De twee zijn nog steeds verwikkeld in een strijd om de voogdij over hun kinderen. Ook Sheen worstelt naar verluidt nog steeds met een drugsverslaving.

[NOVUM]