Zwangere Megan Fox vindt alles stinken

Megan Fox heeft tijdens haar tweede zangerschap last van een zeer gevoelige neus. “Ik ruik alles. Ik kan vieze geurtjes al in de verte ruiken”, zegt de actrice.

Megan Fox heeft tijdens haar tweede zangerschap last van een zeer gevoelige neus. “Ik ruik alles. Ik kan vieze geurtjes al in de verte ruiken”, zegt de actrice tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Fox en acteur Brian Austin Green, die al een kind heeft uit een eerder huwelijk, verwachten hun tweede kind begin volgend jaar.

De 27-jarige Megan moet Brian, met wie ze in 2010 trouwde, geregeld uitleggen dat er echt iets stinkt. “Brian zegt steeds dat ik gek ben en dat het niet stinkt. Maar geloof me, het stinkt ergens.”

Fox vindt haar tweede zwangerschap tot nu toe een stuk minder zwaar. Ook is ze benieuwd hoe haar zoontje Noah reageert op de komst van de baby. “Hij is nu nog maar veertien maanden oud, maar ik denk dat hij later een geweldige grote broer wordt.”

[NOVUM]