Coldewijer is speculaties over Romero zat

Yvonne Coldeweijer vindt het irritant dat er zo veel wordt gespeculeerd over haar nog erg prille relatie met Nicky Romero. “Dit is toch weer verschrikkelijk.”

Yvonne Coldeweijer vindt het irritant dat er zo veel wordt gespeculeerd over haar nog erg prille relatie met dj Nicky Romero. “Dit is toch weer verschrikkelijk. We zijn gewoon aan het daten”, zei de zangeres, die tot voor kort bekendstond als Telekids-boegbeeld Keet, in de ochtendshow van Giel Beelen.

De 26-jarige Coldeweijer liep zondagavond met de 24-jarige Romero over de rode loper van de MTV EMA, wat werd gezien als de coming-out van hun relatie. “We zijn wel samen maar het is nog niet officieel”, nuanceerde de zangeres. “We zijn gewoon aan het chillen.”

Hoewel de twee nog geen officieel koppel zijn, hebben ze het volgens Yvonne wel al een paar maanden leuk met elkaar. “We doen het gewoon rustig aan en we kijken wel hoe het loopt”, zegt Coldeweijer, die tot afgelopen zomer een relatie met Ben Saunders had. Wel is de zangeres optimistisch. “Ik zie het wel voorspoedig in.”

[NOVUM]