Countryzanger Mills (44) doodgeschoten in bar

Wayne Mills is in een café doodgeschoten door de eigenaar. De countryzanger kreeg ruzie met de caféhouder omdat hij rookte waar dat niet mocht.

(Novum/AP) – Wayne Mills is zaterdag in een café in de binnenstad van Nashville doodgeschoten door de eigenaar van de zaak. De 44-jarige countryzanger kreeg ruzie met de caféhouder nadat hij een sigaret had opgestoken waar dat niet was toegestaan, meldt de politie.

Eigenaar Chris Ferrell heeft verklaard dat hij heeft geschoten uit zelfverdediging. Volgens ingewijden waren de bevriende Ferrell en Mills na sluitingstijd in de bar met een paar vrienden en bekenden toen het mis ging. De zanger overleed in een nabijgelegen ziekenhuis.

Mills toerde ruim vijftien jaar met zijn Wayne Mills Band. Toekomstige sterren als Blake Shelton en American Idol-winnaar Taylor Hicks stonden ooit in het voorprogramma van de formatie.

[NOVUM]