Demi Lovato vreesde einde carrière

Demi Lovato was na haar verblijf in een afkickkliniek in 2010 bang dat het afgelopen zou zijn met haar carrière. “Ik dacht dat het klaar was.”

Demi Lovato was na haar verblijf in een afkickkliniek in 2010 bang dat het afgelopen zou zijn met haar carrière. “Ik dacht dat het klaar was, maar ik had meer fans die mij steunden dan eerst”, zegt de zangeres in het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly.

De 21-jarige Lovato sprak in het verleden erg open over haar eetprobleem en worstelingen met drugs en alcohol. Toch zegt de actrice dat er nog veel is dat mensen daar niet over weten. “Als mensen zouden weten hoe heftig het is geweest, zouden ze geschokt zijn.”

Demi, die werkt aan meerdere boeken over haar leven, verwacht wel dat ze in de toekomst nog gaat praten over de ernst van haar toenmalige problemen. “Misschien helpt het andere mensen in deze industrie die het verkeerde pad op raken.” Lovato vindt het belangrijk een goed rolmodel te zijn voor haar fans.

Lovato werd, net als Miley Cyrus, bekend door haar rol in een Disney-serie. Cyrus komt de laatste tijd geregeld in het nieuws door haar gebrek aan kleding en gefeest. Volgens Lovato gedraagt de 20-jarige Miley zich normaal. “Ze heeft lol en is aan het uitvinden wie ze is”, legt ze uit. “Het is fijn voor haar dat ze haar eigen ding kan doen.”

[NOVUM]