Khloé Kardashian vindt Amsterdam ‘sprookje’

Khloé Kardashian vond het geweldig dat ze zaterdag voor de eerste keer in Amsterdam was. “Ik vind de gebouwen en de boten prachtig. Het is net een sprookje.”

Khloé Kardashian vond het geweldig dat ze zaterdag voor de eerste keer in Amsterdam was. “Ik vind de gebouwen en de boten prachtig. Het is net een sprookje”, zegt de realityster voor de camera van Novum Nieuws.

“Iedereen is zo aardig en energiek. Ik kreeg een enorme boost van iedereen.” Kardashian was in de Bijenkorf om de kledinglijn te promoten die ze samen met zussen Kim en Kourtney heeft ontworpen voor het Britse kledingmerk Lipsy.

Honderden fans waren zaterdag uitgetrokken om een glimp op te vangen van Khloé. De realityster deed een signeersessie. Ook mochten vijf fans, die de Kardashian-quiz op Facebook hadden gewonnen, haar kort ontmoeten. “Het is bizar hoe veel mensen hier vandaag zijn”, zegt Kardashian.

De 29-jarige Khloé, die maar een paar uur in Amsterdam was, komt graag nog een keer terug. “Ik wil door de straten lopen.” De realityster had door haar korte bezoek geen tijd om zich te misdragen. “Ik denk dat dat maar goed is ook”, lacht Khloé.

De collectie van de zussen ligt sinds maandag in alle filialen van de Bijenkorf. De lijn bestaat uit onder meer verenjassen, jumpsuits en feestjurken. Kardashian vindt zelf dat haar eigen kledingstijl ‘sexy en gedurfd’ is. “Het is belangrijk dat je iets eigen maakt.”

[NOVUM]