Dennis Rodman minst invloedrijke beroemdheid

Van alle beroemdheden heeft Dennis Rodman de minste invloed. Dat vindt het tijdschrift GQ althans, dat de voormalige basketballer bovenaan een lijst plaatste.

(Novum/AP) – Van alle beroemdheden heeft Dennis Rodman de minste invloed. Dat vindt het tijdschrift GQ althans, dat de voormalige basketballer bovenaan een lijst met minst invloedrijke bekende personen van dit jaar plaatste. Het is de derde keer dat GQ de verkiezing houdt.

Volgens GQ is de 52-jarige Rodman, die de omstreden Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un het afgelopen jaar twee keer bezocht, een ‘Q-artiest die bereid is verraad te plegen door om te gaan met een dictator die ook graag een Q-artiest zou willen zijn’.

Miley Cyrus is op de zesde plek te vinden omdat ze er volgens GQ alles aan doet om ‘de nog weinige conservatievelingen in de Verenigde Staten op stang te jagen’. “Het trieste is dat het ook nog werkt”, aldus het tijdschrift. President Barack Obama staan ook in de lijst, op de zeventiende plek, omdat ‘er niks gebeurt’.

[NOVUM]