Van der vorst ziet sterren op bezoek bij Edwin Evers

Peter van der Vorst opent deuren die voor ‘gewone stervelingen’ gesloten blijven. Komende zondagavond is een herhaling te zien van Van der Vorst op bezoek bij de beste radio deejay van Nederland, Edwin Evers van Rado 538.

Evers vertelt in het tv-programma over Radio 538. Maar Van der Vorst gaat ook op bezoek in de nieuwe woning van Evers in Hardenberg, die op dat moment verbouwd wordt.

Edwin Evers is te zien op zondag 24 november om 00:00 uur op RTL 4.

Van der Vorst Ziet Sterren
In ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’ komt de vaste deskundige van RTL Boulevard wekelijks thuis bij de sterren. Maar ook op de set en achter de schermen van films en series. Vrijdag zijn naast Edwin Evers ook Steven Spielberg, Daniel Craig en Di-rect te gast. [Radiowereld.NL]