Eerste liveshow The Voice 2,7 miljoen kijkers

De eerste aflevering van de liveshows van The Voice of Holland heeft bijna 2,7 miljoen mensen getrokken. De talentenjacht was het best bekeken programma.

De eerste aflevering van de liveshows van The Voice of Holland heeft vrijdagavond bijna 2,7 miljoen mensen getrokken. De talentenjacht was het best bekeken programma van de avond, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

De eerste drie seizoenen van The Voice trokken bij de eerste liveshow meer kijkers. Tijdens het eerste seizoen bleven er voor de eerste liveshow ruim 2,9 miljoen mensen thuis. De tweede serie trok 3,6 miljoen kijkers en voor het derde seizoen kropen 2,9 miljoen mensen voor de buis.

Goede Tijden, Slechte Tijden was vrijdag het tweede best bekeken programma van de avond. Voor de soap zaten ruim twee miljoen mensen klaar. Het achtuurjournaal complementeerde de top drie, met ruim 1,5 miljoen kijkers.

[NOVUM]