Marco Borsato vindt Leontine ‘steunpilaar’

Marco Borsato heeft veel steun aan zijn vrouw Leontine. “Ik ben vijftien jaar met haar getrouwd en ze is met recht de steunpilaar onder mijn bestaan”, zegt hij.

Marco Borsato heeft veel steun aan zijn vrouw Leontine. “Ik ben vijftien jaar met haar getrouwd en ze is met recht de steunpilaar onder mijn bestaan”, zegt de zanger in het AD. Vooral tijdens het faillissement van zijn bedrijf The Entertainment Group in 2009 was Leontine er voor Marco.

“Dat was een serieuze relatietest die we doormaakten. Alles wat houvast bood, viel weg”, legt de 46-jarige zanger uit. “Ik was zowel financieel als menselijk alleen nog aan het overleven. Het heeft mij verrast dat zij altijd overeind blijft.”

De twee kunnen goed met elkaar praten. “We verdiepen ons in elkaar en spreken alles uit.” Marco en Leontine proberen dat ook mee te geven aan hun kinderen, de 14-jarige Luca, de 12-jarige Senna en de 10-jarige Jada. “Onze zoons en dochter krijgen zeker de kans om oppositie te voeren in het gezin”, vertelt hij. “Mits ze met goede argumenten komen.”

[NOVUM]