Estelle Cruijff en Badr Hari niet meer samen

Estelle Cruijf en Badr Hari hebben besloten afstand te nemen van elkaar. Estelle heeft tijd nodig om voor zichzelf wat zaken op een rijtje te zetten.

Estelle Cruijf en Badr Hari hebben besloten afstand te nemen van elkaar. Estelle heeft tijd nodig om voor zichzelf wat zaken op een rijtje te zetten. “Het is de stress, die vreet me op”, zegt Cruijff in De Telegraaf. “Ik weet het ook allemaal niet meer.”

De 35-jarige Estelle vindt het allemaal te veel worden. “De scheiding, de rechtszaken, de slechte publiciteit”, somt ze op. Cruijff en Ruud Gullit gingen vorig jaar uit elkaar en zijn nog steeds bezig met de scheiding. “Het gaat allemaal maar door. Ik kan geen kant op.”

Cruijff kiest voor zichzelf en haar twee kinderen. “Ik wil rust voor iedereen. En daarom is dit beter.” Estelle kijkt positief terug op haar relatie met Badr. “Ik heb met hem de mooiste momenten beleefd”, zegt ze. Hij kan de liefste zijn; daar heeft niemand een idee van. Maar ik heb ook mijn kinderen en die gaan echt voor alles.”

Cruijf was afgelopen weekeinde nog bij een wedstrijd van de 28-jarige kickbokser in Moskou, die daar op punten won van Alexey Ignashov. Op een ochtend daarna zouden zij en Badr hebben besloten in ieder geval voorlopig weer hun eigen weg te gaan.

[NOVUM]