DeGeneres probeerde Kravitz en Portman te koppelen

Ellen DeGeneres wilde Lenny Kravitz aan Natalie Portman koppelen. De talkshowhost was met de zanger en actrice op een feestje en zag een relatie wel zitten.

Ellen DeGeneres wilde Lenny Kravitz aan Natalie Portman koppelen. De talkshowhost was met de zanger en actrice op een feestje en zag een relatie tussen de twee wel zitten. “Maar ze had al een vriend”, zegt DeGeneres tegen Kravitz in haar talkshow.

“Dat kan ik me nog goed herinneren”, reageert de zanger. De 32-jarige Portman was op het feestje met Benjamin Millepied, met wie ze nu getrouwd is en een kind heeft. “Ik vind Natalie leuk, ze is een leuk joods moedertje”, omschrijft de 49-jarige zanger.

Ellen probeert de zanger die ze omschrijft als ‘de liefste en de stoutste man die ze kent’ al langer te koppelen. In Carmen Electra, die ook te gast is in de show, ziet Ellen een potentiële kandidaat. Carmen ziet een afspraakje met Lenny wel zitten. “Hij is een van de mooiste mannen van de wereld en hij speelt gitaar.”

[NOVUM]