Géza Weisz ligt wakker van de liefde

Géza Weisz is blij dat hij momenteel geen vlinders in zijn boek voelt. “Ik vind verliefd zijn het allerleukste wat er is, maar tegelijkertijd vaak heel kut.”

Géza Weisz is blij dat hij momenteel geen vlinders in zijn boek voelt. “Ik vind verliefd zijn het allerleukste wat er is, maar tegelijkertijd vaak heel kut”, zegt de 26-jarige acteur in Viva.

“De liefde heeft zo’n invloed op mijn gemoed, het neemt mijn leven over”, legt Weisz, die momenteel te zien is in Verliefd op Ibiza, uit. “Als alles goed gaat, is verliefd zijn heel fijn. Maar het gaat nooit alleen maar goed.”

Weisz denkt dat zijn probleem mogelijk te maken heeft met het feit dat hij op ‘destructieve’ meisjes valt. “Ik val wel op ‘gedoe’, geloof ik. Ik kan jou gelukkig maken, denk ik dan. Maar dat lukt natuurlijk niet.”

[NOVUM]