Heftige ruzies onbekend terrein voor Römer en Blom

Nienke Römer en Frederik Blom hebben vrijwel nooit heftige ruzies. De actrice en acteur, spelen in de voorstelling Liefde Enzo een stel met een relatiecrisis.

Nienke Römer en Frederik Blom hebben vrijwel nooit heftige ruzies. De actrice en acteur, die acht jaar geleden trouwden, spelen in de voorstelling Liefde Enzo een stel dat in een relatiecrisis verkeert. Dat is zeker geen afspiegeling van de werkelijkheid.

“Het moet wel enorm uit de hand lopen voordat we tegen elkaar schreeuwen”, zegt Römer in Flair. “Onze ‘ruzies’ gaan hooguit over iets onzinnigs als opruimen. Daar is Frederik namelijk niet zo’n ster in.”

De 38-jarigen vrezen niet dat de innige samenwerking voor wrijving gaat zorgen. “Ik verwacht weinig heibel”, voorspelt de actrice. “We hebben twee ingrijpende verbouwingen overleefd, twee kinderen gekregen. We kunnen wel iets hebben.”

[NOVUM]