Zoek
Sluit dit zoekvak.

‘Ilse DeLange gouden greep voor Songfestival’

Albert Verlinde noemt Ilse DeLange als deelneemster aan het Eurovisie Songfestival een ‘gouden greep’. Hij heeft gehoord dat de zangeres naar Kopenhagen gaat.

Albert Verlinde noemt Ilse DeLange als deelneemster aan het Eurovisie Songfestival een ‘gouden greep’. De showbizzkenner heeft in de wandelgangen gehoord dat de zangeres naar Kopenhagen gaat namens Nederland. “Het is een dingetje, maar ze kan het”, zei Verlinde in RTL Boulevard.

Op 25 november wordt meer duidelijk. Dan geeft de TROS een persconferentie over het Eurovisie Songfestival in Denemarken, dat in mei plaatsvindt. Eerder zei Anouk, die afgelopen jaar meedeed aan het liedjesfestijn, dat ze DeLange geen geschikte kandidaat vindt en noemde ze haar ‘geen vrouw met personality’. Achteraf bestempelde ze haar eigen uitspraken als ‘kinderachtig’.

[NOVUM]