Justin Bieber brengt liedje uit met R. Kelly

Justin Bieber heeft een liedje gemaakt met R. Kelly. ”Hij wilde wat doen met r&b, dus we hebben wat gemaakt”, liet Kelly dinsdag weten aan muziekwebsite Vibe.

Justin Bieber heeft een liedje opgenomen met R. Kelly. ”Hij wilde wat doen met r&b, dus we zijn bij elkaar gekomen en hebben wat gemaakt. Het liedje is ‘hot”’, liet Kelly dinsdag weten in een interview met muziekwebsite Vibe.

De 19-jarige Bieber liet twee weken geleden al iets doorschemeren met een cryptische tweet, waarin hij verwees naar Drake en R. Kelly. Woensdag reageerde hij op Kelly’s Vibe-interview met de tweet ‘volgende week’, waarmee het tienerfenomeen suggereerde dat hun liedje volgende week zal verschijnen.

De 46-jarige zanger, songwriter en muziekproducent R. Kelly gaf in het interview aan dat hij in principe met iedereen wil samenwerken. ”Ik ben eerlijk gezegd één op één op m’n best”, vertelde Kelly. ”Dus ik sta voor iedereen op de bres die met Kells aan de gang wil.” De veertiger werkte eerder samen met grootheden als Jay-Z, Mary J. Blige, Bono, Usher, Snoop Dogg, Usher en Lady Gaga.

[NOVUM]