Marco Borsato geeft extra concert in Ziggo Dome

Marco Borsato geeft volgend jaar een extra concert in de Ziggo Dome. De zanger staat nu ook op 31 mei in de Amsterdamse concerthal. Kaarten zijn reeds te koop.

Marco Borsato geeft volgend jaar een extra concert in de Ziggo Dome. De zanger staat nu ook op 31 mei in de Amsterdamse concerthal, maakte concertorganisator Mojo zaterdagmiddag bekend. De kaarten zijn al te koop.

De kaarten voor zijn tournee waren binnen enkele minuten uitverkocht. Ook voor de twee andere concerten in de Ziggo Dome, op 28 en 30 mei, zijn geen tickets meer te krijgen. Borsato trapt zijn tournee op 11 april af in Tivoli in Utrecht.

De 46-jarige zanger staat in het kader van zijn album Duizend Spiegels ook in onder meer het Paard van Troje in Den Haag, 013 in Tilburg en de Kleine Werf op Curaçao. Duizend Spiegels verscheen vrijdag. De eerste twee singles Muziek en Ik Zou het Zo Weer Overdoen kwamen binnen op de eerste plek in de Single Top 100.

[NOVUM]