Daniëlle klaar met slachtofferrol Lange Frans

Daniëlle van Aalderen vindt dat Lange Frans zich als een slachtoffer gedraagt. “Niet huilen voor de buitenwereld en amper naar je kinderen omkijken.”

Daniëlle van Aalderen vindt dat Lange Frans zich als een slachtoffer gedraagt nu ze uit elkaar zijn. “Niet huilen voor de buitenwereld en amper naar je kinderen omkijken en zielig doen. De kinderen zijn het slachtoffer in deze, niet Frans”, twitterde Van Aalderen zaterdag.

De twee kondigden eerder deze maand aan uit elkaar te gaan. Dat de rapper niet van de drugs en drank af kon blijven, was een van de oorzaken van de breuk. Frans gaf dit huilend toe in een interview met radiozender Slam FM. Ook zei hij dat voor hem de kinderen het belangrijkst zijn.

Daniëlle vindt dat de rapper niet zijn verantwoordelijkheid neemt als vader. “Een vader ben je wanneer je de verantwoording draagt, liefde geeft en dat heeft niets met geld te maken. Kinderen hebben liefde nodig”, vervolgt ze. Haar kinderen komen voor Daniëlle op de eerste plek. “Mijn twee kinderen zijn voor mij het allerbelangrijkst.”

Van Aalderen vindt dat ze lang genoeg haar mond heeft gehouden over de problemen in haar huwelijk. “Ik wil niet langer doen alsof. Ik ben geen BN’er, ik ben Daniëlle en moeder van twee kinderen”, zegt ze. “Ik kan iedereen vertellen hoe verdrietig het is om met iemand te moeten leven die doet alsof alles goed gaat maar eigenlijk zwaar verslaafd is.”

Toch besloot Daniëlle op Twitter haar mond open te trekken. “Schone schijn van een lachende en vrolijke Frans op radio of tv, maar kinderen die met verdriet thuis zitten en niet begrijpen wat papa doet”, legt ze uit. Daniëlle trekt zich niets aan van mensen die vinden dat ze dit soort dingen niet moet zeggen op internet. “Ik ben ik en ik ben eerlijk.”

[NOVUM]