Concert Armin van Buuren in Ziggo zaterdag ook bij BNN

Armin van Buuren gaf op 15 en 16 november een show in het uitverkochte Ziggo. ‘Armin Only: Intense’ is een wereldwijde tour, gebaseerd op de muziek van Armin’s gelijknamige album. BNN was er bij om verslag te doen van één van dé evenementen van 2013.

BNN Presents: Armin Only 2013 is zaterdag (23 november) om 22:30 uur te zien bij BNN op Ned3.

Armin van Buuren over het spektakel in de Ziggo Dome: “Via deze show kan ik het hele verhaal achter het ‘Intense’ album met mijn fans delen. Eigenlijk kan ik alles met hen delen wat ik wil op avonden als deze.”

Armin van Buuren
Armin van Buuren is vijfmaal uitgeroepen tot meest populaire DJ van de wereld en is Nederlands trots op trancegebied. De DJ heeft al vijf albums op zijn naam staan en werkt samen met verschillende wereldsterren als Sophie Ellis-Bextor, maar ook lokale artiesten als Van Velzen en Sharon den Adel.

In de lente van 2013 bracht hij zijn nieuwste album ‘Intense’ uit, waarvan op 15 november een speciale editie is uitgebracht. Tijdens de kroning van koning Willem-Alexander bracht hij de titeltrack voor het eerst voor het publiek en het koningspaar ten gehore. Armin van Buuren is ook bekend van zijn wekelijkse radio show ‘A State Of Trance’ elke vrijdag van 22.00 uur tot 00.00 uur te horen op 538. [Radiowereld.NL]