Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 Newz

Maandag=538 Newz dag.

>> Programma update
Martijn Kolkman was afgelopen week nog met vakantie. Nieuwe talenten Erwin van Rijn en Jules van Hest van de DJ opleiding namen deze uren voor hun rekening. Vrijdagavond werd er weer een beroep gedaan op de multifunctionele inzetbaarheid van Rick van Velthuysen: hij was te beluisteren tussen 21 en 24 uur. Nog even terug naar Martijn Kolkman: Zaterdag was hij weer terug van vakantie en viel in voor Arlo van Sluis.
Ook Lindo was nog met vakantie. Net als vorige week was Jeroen Nieuwenhuize als vervanger te horen op zaterdag. De zondag werd gedaan door Tim Klijn.
De volgende in de rij afwezigen was Barry Paf. Jens Timmermans nam zijn uren over.

Zaterdag waren de hele dag bijdragen te horen van Edwin Evers en Niels Hoogland die Trijntje Oosterhuis en Kane volgen langs de diverse bevrijdingsfestivals.

>> Latenight Radioshow
Vanavond (maandag) zijn de jongens van Boyband te gast bij Barry. Volgende week dinsdag krijgt Def Rhymz een herkansing. (Even ter verduidelijking: een paar maanden geleden kwam hij bij Truth or Dare niet opdagen.) Woensdag 20 juni komt Tiësto langs.

Bepaal zelf welke VIP binnenkort te gast moet zijn door op www.radio538.nl/barry je keuze op te geven!

>> Evers Staat Update
Wat Evers nou weer heeft…Ben jij een grote fan van Ronan Keating? Luister dan deze week naar Evers Staat Op, want deze week geeft Edwin cd’s en concertkaarten, voor een concert in Londen, van Ronan weg.
Ook deze week weer muziekale gasten bij Edwin: Dinsdag komt Di-rect langs en vrijdag City to city.
Binnenkort volgen Ilse de Lange (16 mei) en een special guest volgt eind juni.

Wil je nog een keer nagenieten van de leukste fragmenten uit Evers Staat Op van de afgelopen week, of heb je wat gemist? Geen nood, ze zijn allemaal na te beluisteren op de site van Evers Staat Op. Surf naar www.eversstaatop.nl of www.radio538.nl en klik rechts op programma.

>> WeekendRick in de Morgen
Gisteren was om 11.45 uur een exclusief interview te horen met Anouk. Zoals bekend is weigert Anouk al enige tijd met de pers te spreken, nadat een bekend blad een artikel had geplaatst waar zij niet echt blij mee was. Het WeekendRick in de Morgen team had haar zover, dat ze voor één keer een uitzondering maakte.

Elke zaterdag speelt Rick het spel ‘winkel=538’. Heb jij of werk jij in een winkel waar 538 aan staat en je kunt het laten horen. Bel dan met Rick en je krijgt het predikaat ‘winkel=538’.
Zondags wordt het oud KRO-spelletje ‘ken uw kerkklok’ gespeeld. Woon jij naast een kerk waarvan elke zondagochtend de klokken luiden, en je kunt het live laten horen. Dan maak je kans op gave prijzen.

>> Truth or Dare
Na een korte adempauze legt Niels Hoogland binnenkort weer een BN’er lastige vragen voor in Truth Or Dare. Vanaf 25 mei zal Truth Or Dare elke vrijdagavond worden gespeeld. Uiteraard bepaal jij via www.radio538.nl/niels welke lastige vragen gesteld moeten worden en krijg je de kans om met deze gast te chatten in de 538 DaRKRooM. Meer info over de gasten volgt binnenkort.

>> Oranjepix
De foto’s die gemaakt zijn tijdens het Koninginnedagfeest op het Museumplein zijn nu te bekijken op www.radio538.nl Ben jij er ook geweest, kijk dan snel, want misschien zie je jezelf wel terug op één van de foto’s.

>> De Schijven
Alarmschijf(wijf): Birgit – Few like you
538 Dancesmash: DJ. Quicksilver – Ameno
Meer informatie over de schijven vind je op www.radio538.nl

>> De Wanadoo Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Top 40 met Erik de Zwart (ja ja, hij is weer boven water). Dit keer weer aardig wat beweging in de Top 3:
1 (1) damn (i think i love you) – starmaker
2 (4) moi…lolita – alizee (ex-alarmschijf)
3 (-) uptown girl – westlife –> dit is tevens de klapper van de week

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama