Zoek
Sluit dit zoekvak.

538 NEWZ

538 NEWZ (Enkele berichten zijn overgenomen uit netnewz)

Er is de afgelopen weken veel te doen geweest rond het feit dat kabinet de etherfrequenties wilde gaan veilen. Dit had een grote ramp betekend voor de commerciële radiostations en dus ook voor Radio 538. Er is veel actie gevoerd en mede door al jullie reacties en steunbetuigingen houdt de Tweede Kamer volgende week een spoeddebat met de verantwoordelijke kabinetsleden. Zoals het er nu naar uit ziet kunnen we eventjes rustig ademhalen, maar dit verhaal is zeker nog niet afgelopen. Intussen gaan we weer op volle kracht verder met waar we mee bezig waren. Het volgende staat je de komende tijd allemaal te wachten…….

Dit weekend vond eindelijk het grootste dancespektakel van Nederland plaats: Trance Energy in de Jaarbeurs Utrecht. Op vrijdag en zaterdag gaven we de allerlaatste kaarten weg. Het spektakel werd ook nog uitgezonden op Radio 538 tijdens Van Diepen’s Dance Department. Kijk voor meer informatie op vandiepensdancedepartment en op trance-energy.nl. Vanaf volgende week staat de Partypix van Trance Enenrgy op de 538-site.

Portablelympics
Is een reis naar Parijs je nog te dicht bij huis, wat dacht je van het zonnige eiland Mauritius? Ook deze week kun je tijdens Rinkeldekinkel meedoen aan de ‘Portablelympics’. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon. Jeroen van Inkel legt tijdens zijn programma uit wat je ermee moet doen om deze fantastische reis te winnen.

Programma update
Arlo van Sluis was afgelopen weekend nog steeds afwezig. Colin Banks nam de show over. Meer over Colin verder op in deze Newz update. Afgelopen zaterdag was Trance Energy live te beluisteren op Radio 538.

Superprijs
Deze week maak je kans op een reis naar Florence in Italie. Luister donderdag tussen 14 en 16 uur naar Hitzone met Jeroen Nieuwenhuize en win deze superprijs.

ATC
Maandag tussen 15 en 16 uur is ATC te gast bij Jeroen Nieuwenhuize voor een exclusief interview.

Aerosmith
Vorige week melden wij nog dat ook Aerosmith dinsdag een bezoek zou brengen aan de 538 studio. Helaas gaat dit wegens omstandigheden niet door.

Truth or Dare
Dinsdag is Katja Schuurman te gast bij Niels Hoogland om Truth or Dare te spelen. Kijk voor meer info en de vragen op www.radio538.nl/niels Later zal Katja komen Chatten in de 538 DaRKRooM

Plaatje stemmen
Aankomende week is je laatste kans om te stemmen op de Lovesong Top 100. Volgende week vrijdag worden de stemmen geteld en komt de definitieve lijst op de 538-site te staan. Kijk daarom op Radio538.nl en vul het stemformulier in. De Lovesong Top 100 wordt op zondag 25 februari tussen 12.00 en 18.00 uitgezonden.

Colin Banks
Afgelopen zondag was Colin Banks voor het laatst te beluisteren op Radio 538. De laatste plaat die hij draaide was ‘Life is what you make’ van Talk Talk, wat tevens zijn favoriet allertijden is. Colin vertrekt naar Noordzee FM waar hij ‘de concurrent’ van Edwin Evers wordt. Vrijdagavond nam Colin al afscheidt van het programma Cobus & Co.
Wij wensen Colin veel succes bij Noordzee FM. Hij heeft in ieder geval een goede leerschool gehad.

Katja op 538
Volgende week dinsdag is Katja Schuurman te gast bij Niels Hoogland om Truth Or Dare te spelen. Surf naar Radio538.nl/niels en stem op de vragen die ze dan moet beantwoorden. Een week later is presentatrice Anatevka te gast. Daag haar uit en stel haar nu een Truth or Dare-vraag!

Milk Inc. is op dezelfde avond te gast in Barry’s Late Night Radio Show, met de primeur van hun nieuwe single. Welke VIP, BN’er of OBN’er wil jij als gast uitnodigen en welke vragen zou je graag aan ze willen stellen? Kijk op Radio538.nl/barry en geef je voorkeur aan! Zowel Katja Schuurman als Milk Inc. zullen deze avond (20 februari) in de DaRKRooM zijn om met je te chatten.

Nieuwe 538 site
De site van Radio 538 krijgt binnenkort een grondige face-lift! Laat nu weten wat jij van de huidige site vindt en welke items er absoluut op de nieuwe site moeten komen of welke jij niet meer wil terugzien. Surf naar www.radio538.nl en vul de enquête in. Overigens heeft de huidige 538 site nog steeds te kampen met problemen. Sinds zondag is de site niet meer bereikbaar.

AutoRAI 2001
Ben je op de AutoRAI 2001 geweest? Grote kans dat je in de Oosthal het 538 Promotieteam bent tegengekomen. Sinds deze week staan van dit evenement foto’s op Radio538.nl

Aankomende week is je laatste kans om te stemmen op de Lovesong Top 100. Volgende week vrijdag worden de stemmen geteld en komt de definitieve lijst op de 538-site te staan. Kijk daarom op www.radio538.nl en vul het stemformulier in. De Lovesong Top 100 wordt op zondag 25 februari tussen 12.00 en 18.00 uitgezonden.

De Schijven
Alarmschijf: Usher – Pop ya Collar
Dancesmash: Bastian – You’ve got my love

De Top 40
Elke vrijdagmiddag tussen 14 en 18 uur hoor je op 538 de Top 40 met Erik de Zwart. De top 3 van afgelopen vrijdag was, vergeleken met vorige week, ongewijzigd:
1 (1) puf/schudden – def rhymz
2 (2) you – judith (ex-alarmschijf)
3 (3) jelle – slimme schemer feat. Tido
De klapper van de week was van Shaggy: It wasn’t me (ex-alarmschijf) kwam nieuw binnen op nummer 4.

Heeft u ook 538 nieuws, E-mail de 538 reporter Cees van Koppen en Robin Schrama