Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw bij Radio 538: Niels & Frankje

Niels Hoogland zal samen met Frank Dane vanaf vrijdag (21 november)het programma ‘Niels & Frankje’ presenteren. Het programma, dat officieel Niels & Froukje heet, ondergaat een tijdelijke naamsverandering wegens het zwangerschapsverlof van Froukje de Both. Niels en Frankje verzorgen voortaan op vrijdagavond de gebruikelijke start van het weekend van 18.00 tot 21.00 uur.

Radio 538 deejay, Frank Dane: “De zwangerschap van Froukje is voor twee mensen genieten. Voor haar gynaecoloog en voor mij, want samen met Niels Hoogland mag ik de komende tijd op vrijdagavond het weekend inluiden op Radio 538. En dat belooft een hele hoop chaos, plezier en lachen.”

Froukje de Both: “Ons programma ‘Niels & Froukje’ staat nu niet bepaald bekend om z’n fijnzinnigheid, het getuigt van wansmaak van de bovenste plank. Ja, dan kom je, op zoek naar mijn vervanging binnen Radio 538, natuurlijk al snel bij Frank Dane uit. ‘Plat’ en ‘ordinair’ schuwt hij, net als ik, zeker niet en lachen wordt het zeker. Heb er alle vertrouwen in dat dat een lekker begin van je weekend wordt.” [Radiowereld.NL]