Miley Cyrus gearriveerd in Amsterdam

Miley Cyrus is donderdagavond aangekomen in Amsterdam. Dat melden diverse bronnen. De Amerikaanse zangeres is in Nederland voor de MTV EMA zondag in Amsterdam.

Miley Cyrus is donderdagavond aangekomen in Amsterdam. Dat melden diverse bronnen. De Amerikaanse zangeres is in Nederland voor de MTV EMA, die zondag worden uitgereikt.

Miley is niet de enige ster die donderdag al in Amsterdam arriveerde. Ook LMFAO-rapper Redfoo is al in de hoofdstad. De Backstreet Boys zijn eveneens in Amsterdam, zij verzorgen vrijdagavond een optreden.

Voor de MTV EMA komen ook onder anderen Katy Perry en Robin Thicke, waarmee Cyrus bij de uitreiking van de MTV VMA’s twerkte, naar Nederland. Het is voor het eerst dat de muziekprijzen worden uitgereikt in Amsterdam. In 1997 vond het spektakel plaats in Rotterdam.

[NOVUM]