Miley Cyrus vindt zichzelf geen feestbeest

Miley Cyrus ziet zichzelf niet als iemand die alleen maar uitgaat. “Dat is leuk om te doen als ik op reis ben maar als ik thuis ben, kom ik het huis niet uit.”

Miley Cyrus ziet zichzelf niet als iemand die alleen maar uitgaat en feest. “Dat is leuk om te doen als ik op reis ben maar als ik thuis ben, kom ik het huis niet uit”, zegt de zangeres in een radio-interview met de BBC.

“In de dingen die je over me leest, klinkt het alsof ik alleen maar aan het feesten ben”, legt Cyrus uit. “Maar ik ben een heel saai persoon. Ik kom de deur niet uit omdat ik een kluizenaar ben.” Miley komt de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws vanwege haar feestgedrag en niets verhullende outfits.

De zangeres was zondag het onderwerp van gesprek vanwege het opsteken van iets wat leek op een joint tijdens de MTV EMA. Ook had Miley tijdens de uitreiking van de Europese muziekprijzen in Amsterdam een pakje aan dat te strak bij haar kruis zat, waardoor ze last had van een ‘cameltoe’.

De 20-jarige Cyrus had naar eigen zeggen goed nagedacht over de outfit die ze aan had getrokken. “Als ik een beetje naakt ben dan blijven mensen langer kijken”, legt de zangeres uit. “En dan denken ze: oh wacht, ze kan goed zingen.”

[NOVUM]